Problem att logga in?

2015-05-19
Läs det här först innan du kontaktar oss för support.

 

 

Problem att logga in?? Tacksam om du läser nednastående information först. Om problemet trots allt kvarstår, skicka ett mail till web@spkf.se. 



Man är INTE inlagd per automatik i systemet bara för att man är medlem sedan tidigare i SPKF. För att kunna logga in MÅSTE man ansöka om och få sitt lösenord per mail. Alla ansökningar granskas manuellt vilket betyder att det kan ta några dagar. Anledningen till att det ska granskas manuellt är att icke-behöriga personer emellanåt ansöker om inloggningsuppgifter. Sökvägen till sidan där du ansöker om inloggingsuppgifter är http://spkf.se/ans%C3%B6k men kan också nås från startsidan på www.spkf.se (menyval Om Föreningen - Ansök om inloggningsuppgifter). Ansökan om inloggningsuppgifter ska bara göras EN gång.

 

Om du har ansökt om inloggningsuppgifter men inte fått dem per mail, titta FÖRST i din skräppost-mapp. Hittar du inte uppgifterna där trots att det har gått ett par dagar sedan du ansökte om inloggningsuppgifter, skicka ett mail till web@spkf.se.

 

Om du har glömt ditt lösenord, använd I FÖRSTA HAND länken "Glömt logindata?" som finns till höger om login-knappen längst upp på startsidan. Du kan också prova direklänken http://spkf.se/gl%C3%B6mt-l%C3%B6senord. Undvik att ange din epostadress utan ange istället ditt personnummer när du ber om ett nytt lösenord. Mail skickas ut automatiskt, och titta i din skräppost-mapp om du inte får det i din inkorg. Om du fortfarande inte hittar ett nytt lösenord, kontakta web@spkf.se.

 

Ansökan om inloggningsuppgifter kan BARA göras av personer som redan är upptagna som medlemmar i SPKF. Om du inte är medlem så måste du först ansöka om medlemsskap vilket sker årligen i samband med årsmötet. Maila sekr@spkf.se för mer info. För att vara behörig att söka om medlemsskap så ska du antingen vara specialist i plastikkirurgi i Sverige eller inneha en formell ST-tjänst i plastikkirurgi i Sverige.

 

Observera att angivna direktlänkar kan behöva kopieras och klistras in i din webläsare för att fungera. Alla direktlänkar är dock även nåbara från startsidan www.spkf.se.


Stort tack på förhand.

 

Vänliga hälsningar,

 

Johan Thorfinn

Webbdesign Argonova